Лятна разпродажба: отстъпката ще бъде приложена при плащане

Връщане и замяна

Условия за връщане и замяна:
 
Връщане:
 
По силата на чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), имате право да  върнете закупената от вас стокав 14-дневен срок от датата на подписването на приемо-предавателния протокол (товарителница).

За да направите това трябва да ни се обадите в рамките на всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа на телефон +359 888 1333 99. Наш сътрудник ще ви разясни процедурата по връщането на продукта!

Продукта трябва да  не е носен и да е във вида, в който сте го получили - със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка(етикети, стикери, пиктограми, кутия) и придружаващата я документация.

Ако тези условия са спазени, веднага след като получим продукта обратно от Вас, ще Ви възстановим пълната му стойност в рамките на 14 дни по банков път.

Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя, освен ако получената стока явно не съответства на заявената в поръчката или грешката е настъпила в
резултат на вина на www.lara-italy.bg. Когато връщането на продукт е за сметка на www.lara-italy.bg това става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а не с произволно избран куриер от клиента.
 
Замяна:
 
Всеки един продукт от сайта www.lara-italy.bg може да бъде заменен в рамките на 14 дни от датата на неговото получаване.

За да направите замяна на продукт е необходимо единствено да ни се обадите на телефон +359 888 1333 99 в рамките на всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа. Наш сътрудник ще ви разясни процедурата по замяната на желания от вас продукт.

Имайте предвид, че www.lara-italy.bg има право да откаже получаването на продукт, ако го изпратите към нас без да сте се свързали предварително на горепосочения телефон. Продукта трябва да не носен и да и е във вида, в който сте го получили - пълна окомплектовка (етикети, стикери, пиктограми, кутия) и придружаващата я документация.

Ако тези условия са спазени, веднага след като получим продукта обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избрани от Вас модели.

Всички транспортни и други разходи по замяната на стоката са изцяло за сметка на потребителя, освен ако получената стока явно не съответства на заявената в поръчката или грешката е настъпила в резултат на вина на www.lara-italy.bg. Когато връщането на продукт е за сметка на www.lara-italy.bg това става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а не с произволно избран куриер от клиента.